Kommende aktiviteter i foreningen
Imago introducerer ‘Safe Conversations’ til demokratiets folkefest

Imagoforeningen er i november 2023 blevet godkendt til at deltage i Folkemødet på Bornholm 2024. Vi deltager med konceptet “ Safe Conversations “ som er en metodisk smallere udgave af imagoterapi,- der kan anvendes i organisationer, eller i relationer generelt.

“Safe Conversations“ er en beskyttet titel, og det er første gang, at vi præsenterer dette i Danmark.

Det har været en lang proces at blive godkendt som aktør på Folkemødet, og bestyrelsen er super glade og stolte over, at være en del af det storslåede program, samt at kunne bidrage til en så betydningsfuld begivenhed.

Imagos kernebudskaber om dialog, bærende relationer og stærke demokratiske fællesskaber er nærmest skræddersyet til folkemødet, der betegnes som Danmarks største demokratifestival, hvor borgere og beslutningstager mødes for at dyrke dialogen.

Foreningens egen folkemødecirkel, bestående af 5 bestyrelsesmedlemmer samt 3 menige medlemmer, har siden efteråret 2023 forberedt vores deltagelse, planlægning af events, indhold, stadeplacering, indkøb af borde, og stole til telt mv.

Det har været et stort, spændende og inspirerende arbejde, til tider lidt nervepirrende grundet Folkemødets stramme deadlines.

I øvrigt kan vi fejre, at Helen og Harville, “Imago, & Safe Conversations grundlæggere” har doneret et pænt beløb til at dække en del af udgifterne til foreningens arbejde og deltagelse. Det er nemlig ret bekosteligt for en lille forening, at deltage på Folkemødet.

Den måde du kan deltage på nu er:

Du er velkommen til at besøge os i vores stade under folkemødet. Her kan du drikke en kop kaffe med os, og såfremt vi mangler facilitatorer til vores events, kan du efter aftale, bidrage og være med.

Ingen på folkemødet deltager med kommerciel interesse, men det kan jo ikke undgåes, at vi får spredt kendskabet til Imago bredt ud, alene i kraft af vores deltagelse og mange events. Dette vil ikke bare gavne verden, men også alle Imagoterapeuter samt foreningen.

VI glæder os så meget til Folkemødet og til at sende “live“ til Imagoforeningen direkte fra vores lille stade I Allinge.

Vi gentager succesen, og afholder vores European Imago konference på Bornholm i sommeren 2024. Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og sørg for at booke dit ophold. Der bliver run på!

En unik mulighed for at netværke med dine Imago kollegaer. Mere info følger, men sæt allerede nu, kryds i kalenderen

Bliv Imago advanced therapist

THE ATTUNED THERAPIST  20. – 22 of september 2024 – Stockholm, Sverige